dissabte, 21 de maig del 2016

VISITA A L'IVAM I AL JARDÍ BOTÀNIC DE VALÈNCIA

El divendres 20 vam anar a València per visitar l'IVAM de València i fer allí un taller de construcció de joguets de Joaquin Torres i visitar també el Jardí Botànic i fer un taller de paper reciclat.
Va ser un dia molt intens. Vam començar esmozant a les portes de l'IVAM



Després, mentres els de 4tB feien el taller, nosaltres fèrem una visita al museu.


En acabar, entrarem nosaltres a fer el taller de joguets de Joaquin Torres. Va ser molt divertit, però les peces se desenganxaven per què no teniem paciència per què es secaren...Fausto també va fer un gosset molt bonic!




En acabar, tots carregats se n'anarem a dinar al riu...molt ràpid per què a les 14,30 havíem d'estar al Jardi Botànic



El Jardí botànic era molt bonic...hi havia arbres i plantes d'arreu del món. Pepa ens va explicar alguns dels arbres més grans i vam veure l'ivernacle de plantes carnívores que ens va agradar molt. També ens va portar a olorar les plantes aromàtiques, els captus....






I vam anar al taller de paper reciclat. Primer ens explicaren quin va ser l'oritge del paper i com es fa i la importància de reciclar-lo per no gastar tants arbres. Ens dividiren en tres grups i mentre uns trencaven papers per fer-ne de reciclat, altres jugaven a reciclar i altres feiem el paper...va ser molt divertit...i ens vam anar tots carregats de nou. Encara poguerem veure les plantes aquàtiques, el papiro (d'on els egipcis extraien els rolls per escriure) i molts arbres i plantes més que mai en la vida haviem vist.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada