diumenge, 15 de maig del 2016

PRIMAVERA EDUCATIVA

Els dies 13, 14 i 15 de maig s’ha celebrat la PRIMAVERA EDUCATIVA, al llarg de 8 kilòmetres en el llit del riu Túria.
Amb aquesta iniciativa el que se volia era posar en valor la tasca que les escoles públiques estem fent, creant un espai on compartir nombroses iniciatives i experiències que s’estan fent en tota la nostra comunitat.
No sols hem acudit escoles, també hi eren universitats, ensenyaments mitjans, i moltes més institucions i iniciatives, per exemple la nostra localitat ha participat en un projecte que tracta d’apropar a la música als escolars que encara no tenen edat per acudir al conservatori . Es tracta d’un cor amb alumnes de 2n de totes les escoles, dirigit i organitzat pel conservatori de la Vall  i que el dissabte van actuar interpretant el conte del Patufet, amb altres cors de tot arreu de la comunitat.
El Rosario Pérez va participar al llarg del matí del dissabte mostrant el projecte: La màgia i el circ: eines d’aprenentatge.
Vam mostrar amb fotografies, llibres, vídeos i tallers pràctics tot allò que havíem fet al llarg del curs tot i no ser un projecte acabat.
Cal dir que vam contar a més de la participació de les mestres implicades, amb alumnes, pares i mares i col·laboradors externs que ja ens havien tirat una maneta en la setmana cultural: Roberto, Cristina i Juanjo.
A nivell personal  puc dir que va ser una experiència molt gratificant i enriquidora: em va absorbir el taller d’experiments científics que havíem muntat, però vaig poder fer un tomb per les carpes del costat per veure que es “cou” en altres escoles per agafar idees que dur a terme en altres ocasions. Pot ser ens va faltar temps per poder gaudir més tranquil·lament i més a fons de tota l’activitat.
Els que si que van poder gaudir van ser els xiquets i xiquetes, pares, mares i  fins i tot iaios que ens acompanyaven: tots vam tornar cansats però molt satisfets.

Ara a esperar la segona edició....anirem més organitzats per aprofitar-la encara més si cap.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada