dimarts, 18 d’abril de 2017

SETMANA CULTURAL: INTERCULTURALITAT

Aquesta setmana cultural l'hem dedicada a conèixer diferents cultures del món.
Nosaltres vam triar Egipte, del continent africà.
És un país molt important pel seu legat cultural. Ha estat molt emocionant buscar en la seua història. Hem descobert coses increïbles i molt interessants.
El dilluns vam confeccionar un mural amb tot el material que haviem recollit (bé amb tot no, que no ens cabia...) Hem penjat els murals al pati dels menuts per que tots i totes els puguen veure i compartir tot el que hem descobert.

Per la vesprada ens vam dedicar a preparar els treballs que anem a exposar a la biblioteca: asómbrate! Ens han quedat molt bonics!

El dimarts esperàvem la visita de la gent de l'ONCE, però com no han pogut vindre, hem fet un concurs de momies, per veure si funcionaran al taller del dimecres...ha estat molt divertit....Després Teresa ens ha fet un taller per explicar-nos moltes coses d'Oceania.
Per la vesprada ens han visitat persones d'altres païssos i ens han contat per què han vingut ací, quines dificultats han tingut, que fan de menys de la seua terra, com era la seua vida alli...i moltes coses més. El ben cert és que no ens en hagèrem anat!
Hem acabat la vesprada  fent-nos uns amulets maorís.El dimecres de matí l'hem dedicat a practicar jocs i activitats relacionats amb els païssos treballats així com a veure l'exposició de tots els treballs d'ombres. Hem fet coses molt divertides: ens hem momificat, hem escrit jeroglífics, hem dibuixat senefes maorís, hem jugat a jocs molt antics....
Al final del matí s'han repartit els premis del concurs d'escacs. La nostra companya Sandra ha rebut el seu com a semifinalista.I per la vesprada.....i per acabar esta magnífica setmana hem anat a la Sequieta El Roig a menjar-nos la mona!!! Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada