dimecres, 23 de setembre del 2015

EL CONSELLER D'EDUCACIÓ VISITA EL ROSARIO PÉREZ

Ahir per la vesprada el Rosario Pérez va rebre la visita del nostre conseller d'educació.
Pares, mestres, alumnes i autoritats locals ens ajuntarem al centre per contar-li de primera mà quines són les nostres necessitats... les físiques: un centre vell, que no ha tingut un manteniment i posada al dia com cal, que ara ha de fer front a una escolarització de xiquets i xiquetes de 2 anys, que pot contindre una agència de lectura per al barri, que tè un menjador obsolet, que, malgrat la reducció d'una línia, no té les instal·lacions adequades per un ensenyament del segle XXI....

La sensació fou d'incredibilitat ahir, doncs no estem acostumats que una persona amb un càrrec així, arribe i escolte i escolte i escolte. Vam veure un conseller pròxim, interessat de debò en saber què li passa al Rosario Pérez. No va utilitzar grans paraules ni promeses meravelloses. Tan sols va prendre nota i va dir que ens atendria en la mesura del possible, que la Conselleria anava a fer un llistat de necessitats i de prioritats per anar donant resposta a totes les demandes que hi ha en aquest sector.

El Conseller es mostrà accessible, sense protocols...ens va semblar una persona coneixedora ben de prop de la nostra problemàtica (fill de mestres i mestre de professió). Ara sols ens queda esperar que puga donar respostes.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada