dissabte, 17 de maig de 2014

LA CAPUTXETA

Enguany en la campanya d'animació lectora de la Biblioteca Municipal el tema és LA CAPUTXETA.
Al de sisé ens han oferit el llibre de Carles Cano "T'he agafat Caputxeta".
Aquest llibre ja el coneixiem, donc el tenim a la biblioteca d'aula i el curs passat ja l'havia llegit la majorai de la classe per què és molt divertit.
Es tracta d'una obra de teatre on Carles Cano s'ha permet la llicència d'incloure a alguns personatges de contes populars (un poquet, el gat amb botes...) i a més a més té "publicitat" entre cada acte.
Nosaltres hem tornat a llegir l'obra i després de donar-li moltes voltes (és llarga i necessita grans dots d'inteerpretació per què és molt irònica) ens hem animat a representar-la. Anem un poc junstos de temps..però els assajos ja estan en marxa.
També hem anat a visitar l'exposició que s'ha muntat a l'escola amb molts llibres i materials de La Caputxeta...ha estat molt bé per què hem descobert que hi ha moltes versions, fins i tot per al més grans ! Segur que aquest estiu fem una visita a la biblioteca municipal per agafar alguna d'aquestes versions.
A l'exposició hi havia molts dibuixos que havien fet els xiquets i xiquetes del Rosario; nosaltres hem fet comentaris per escrit i dibuixos de Caputxetes "modernes"...com la de Caarles Cano.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada