dimecres, 18 de gener del 2012

UN CONTE D'UN DIBUIX

Recordeu les obres tan expectaculars que varem fer abans de les vacances? Us haviem dit que encara no haviem acabat la feina? Ara, cada equip ha escrit un conte a partir d'allò que veien en les obres.
Ací teniu les històries, segur que us agradaran tant con les obres plàstiques.



UN VIATGE A GALACTICUS

Hi havia una vegada una nau espacial que viajava per l'espai en una misió molt especial: havien descobert un nou planeta i volien saber si allí es podia respirar. El planeta es deia Galacticus.
Quan la nau va aterrar a Galacticus els astronautes varen veure que hi havia moltes naus de molts tipus. Totes aquestes naus eren d'acer. A Galacticus els arbres volaven, les pedres eren de foc...
Un dels astronautes va eixir a investigar. Es va trobar amb un robot que el va portar a una cova.
En la cova hi havia un mostre i darrere un alien. El mostre i l'alien eren amics i varen acompanyar a l'astronauta pel planeta.
Va pendre mostres d'aire i el va analitzar a la nau. Com varen veure que era bo, es varen llevar el casc i varen eixir altra vegada tots a vore com era Galacticus.
Quan van tornar a La Terra, els astronautes varen contar tot el que havien vist a Galacticus i es varen dedicar a contar-ho a tot el món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada