dissabte, 16 de març del 2013

UN CORTO RECORTADO

En el blog de "Les formiguetes" del CEIP  de l'Assumpció, hem trobat aquest altree video. Segur que l'enteneu molt bé. Aquest també el poden vore els vostres pares i mares....


PER A PARES

Trastejant per blogs d'altres companyes (Les formiguetes, del CEIP de l'Assumpció) hem trobat aquest video. Ens ha semblat molt interessant i us el deixem ací perquè el vegen el vostres pares.


dimecres, 13 de març del 2013

MIRADES DE DONA

Conxa Llombart exposa la seua obra al Palau de Vivel. L'exposició s'anomena "Mirades de dona" i està organitzada per l'associació de Dones Clara Campoamor per celebrar el dia de la dona treballadora.


http://artenbloc.wordpress.com/
http://camidelscolors.blogspot.com.es/
















VISITA AL PALAU

Avui hem anat al Palau de Vivel. Hem vist dues exposicions:




La primera es diu "Una història feta a mà" i ens la explicat la arqueòloga municipal, Mª Luisa. Ens ha mostrat des de la prehistòria fins l'actualitat diferents peces de ceràmica,per a molts usos.

La segona exposició es diu "Mirades de dones" de l'Associació Dones de Clara Campoamor i ens l'ha explicat Conxa Llombart, la seua autora. Ens ha ensenyat els seus quadres i les seues escultures fetes amb material de rebuig. Conxa ens ha contestat a moltes preguntes que li hem fet.






dijous, 7 de març del 2013

VOLCANS

Us deixem informació sobre els volcans:

http://www.xtec.cat/centres/a8019411/volcans/

http://xtec.cat/~ftrillo/volcans.htm

http://www.tv3.cat/videos/3983690

http://www.edu3.cat/Edu3tv/Fitxa?p_id=29186

http://biolulia.wordpress.com/4-eso/9-canvis-en-el-medi-natural/9-2-volcans/