divendres, 10 de març del 2023

DONES ESPORTISTES EXTRAORDINÀRIES



Enguany al voltant del 8 de març, entre altres activitats, hem rebut la visita de dones esportistes de la Vall. A nosaltres ens ha visitat Elena Romà.

Elena és una metgessa, mare de tres xiquets que fa cinc anys va patir una lesió a la medul·la espinal que la va deixar en cadira de rodes i li va canviar del tot la vida.

Va haver d'estar a un hospital especial durant 7 mesos; quan va tornar a casa el seu fill menut, que era un bebè, quasi no la coneixia. Va haver de fer moltíssimes adaptacions a la seua vida i entre elles va ser començar a practicar natació perquè era l'esport que no l'obligava a necessitar més que el seu cos i cap màquina especial (qualsevol objecte adaptat costa moltíssims diners).

Elena forma part d'un club de natació i ha començat a participar en nombroses competicions i, des d'aleshores, no ha parat de recollir premis.

Ens ha contat que hi menys dones que practiquen esport adaptat perquè solen quedar-se sense ajuda i perquè les obligacions familiars no els permeten dedicar-se com cal. Mentre que els homes que s'hi dediquen sí que conten amb l'ajuda de la seua família.

Elena ens ha deixat una lliçó molt important: l’actitud amb la que enfrontem qualsevol circumstància de la vida, determinarà els èxits què aconseguim i com ho vivim.

ELENA ROMÀ UNA DONA EXTRAORDINARIA!!!!

 






 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada