dilluns, 21 de desembre del 2015

LLEGIM A INFANTIL

El divendres 18, per la vesprada, com és habitual, vam anar a llegir a infantil, però com era l'últim divendres de l'any, en lloc de llegir el conte habitual, vam llegir dos contes de nadal i els vam donar una felicitació. Ells ens van cantar una nadaleta.





XOCOLATADA

El divendres 18, a l'hora del pati, els membres de l'AMPA ens van fer xocolate i coca alta per esmorzar. Aquesta iniciativa ens ha semblat molt bona...ens agradaria que l'AMPA la repetira sobint.




XARRADA DE LA POLICIA

El dijous 17 vam rebre la visita de Susana i José, dos agents de la policia local de La Vall, que ens van parlar de les normes de convivència en el nostre barri i de les possibles infraccions en que podem incurrir si no es compleixen.
Nosaltres ens vam comprometre a ser "guardians" del nostre barri.







dimecres, 16 de desembre del 2015

TOPONÍMIA VIVA

Esta vesprada ens hem apropat al Palau de Vivel per veure l'exposició "La nostra vall. El tresor de la toponímia viva".
Nel·lo Navarro ens ha explicat en que consistia l'exposició: ens ha explicat per què és important conèixer els noms dels llocs del nostre poble, i a més a més utilitzar-los correctament.
Hem pogut veure unes fotografies molt boniques i molt grans de La Vall i algunes d'antigues...sembla increïble  com ha canviat el nostre poble!
A l'exposició també hi havia mostres de terra i roques diferents de tot el terme de La Vall.
També hem pogut jugar amb uns puzzles que hi havia.
Ha estat molt interessant.
Abans d'eixir hem passat a veure alta exposició de joguets antics....esta ens ha agradat més, llàstima que sols foren per mirar!






divendres, 11 de desembre del 2015

MÀGIA EN ANGLÈS

Aquest dijous hem fet una classe d'anglès molt especial: un mag ens ha fet trucs de màgia que ens ha deixat bocabadats a tots i totes....ara tots volem ser mags!










divendres, 4 de desembre del 2015

TOPONÍMIA DE LA VALL

El dijous 3, al Palau de Vivel es va fer la presentació de "TOPONÍMIA DELS POBLES VALENCIANS" La Vall d'Uixò. La Plana Baixa. a càrrec de JosepV. Font i Ten i després es va inaugurar l'esposició "La nostra vall. El tresor de la toponímia viva".
La nostra classe va col·laborar amb aquests actes escrivint a la cinta inaugural totes les partides de La Vall....hi havia algunes que ja coneixiem, però d'altres no n'haviem oït parlar mai....caldrà eixir més a passejar pel nostre terme!!!!




dimecres, 2 de desembre del 2015

ADÈU XIMO

Avui ens hem acomiadat de Ximo, el nostre consege. Se jubila i ara podrà dedicar  més temps a la seua família, a les seues aficions, als seus amics, ...Li desitgem que en aquesta nova fase de la seua vida siga molt feliç. Nosaltres el farem de menys...
ADÈU XIMO!!!!