dimarts, 20 de maig del 2014

DE VISITA A L'HONORI GARCÍA

Com falta molt poc perquè comencem el nou curs a L'Honori García, hi hem fet una visita...Primer estavem un poc asustats, però el vore les noves instal·lacions, laboratoris, aules específiques, cantina...i sobre tot, vore allí a antics companys, ens ha emocionat i ara estem desitjosos de que comence prompte el nou curs i una nova etapa en les nostres vides.


dilluns, 19 de maig del 2014

COLLIM A L'HORTET

A pincipis d'abril ferem planter a classe i el plantarem a l'hortet escolar en la Setmana cultural. Ara hem collit ja algunes de les verdures...Mireu que bona pinta tenen:






dissabte, 17 de maig del 2014

XARRADA SOBRE PREVENCIÓ

El divendres 15, hem rebut la visita d'una guardia civil per explicar-nos moltes coses per previndre possibles adiccions: alcohol, tabac, cannabis...
Ha estat molt interessant tot el que ens ha explicat: com previndre, conseqüències...


LA CAPUTXETA

Enguany en la campanya d'animació lectora de la Biblioteca Municipal el tema és LA CAPUTXETA.
Al de sisé ens han oferit el llibre de Carles Cano "T'he agafat Caputxeta".
Aquest llibre ja el coneixiem, donc el tenim a la biblioteca d'aula i el curs passat ja l'havia llegit la majorai de la classe per què és molt divertit.
Es tracta d'una obra de teatre on Carles Cano s'ha permet la llicència d'incloure a alguns personatges de contes populars (un poquet, el gat amb botes...) i a més a més té "publicitat" entre cada acte.
Nosaltres hem tornat a llegir l'obra i després de donar-li moltes voltes (és llarga i necessita grans dots d'inteerpretació per què és molt irònica) ens hem animat a representar-la. Anem un poc junstos de temps..però els assajos ja estan en marxa.




També hem anat a visitar l'exposició que s'ha muntat a l'escola amb molts llibres i materials de La Caputxeta...ha estat molt bé per què hem descobert que hi ha moltes versions, fins i tot per al més grans ! Segur que aquest estiu fem una visita a la biblioteca municipal per agafar alguna d'aquestes versions.
A l'exposició hi havia molts dibuixos que havien fet els xiquets i xiquetes del Rosario; nosaltres hem fet comentaris per escrit i dibuixos de Caputxetes "modernes"...com la de Caarles Cano.