dijous, 27 de juny del 2013

TOT S'ACABA

Fa quatre dies que varem començar.....i ja s'acabat aquest curs.
Ha passat molt ràpid i hem fet moltes coses....si no les recordeu, aneu tirant cap enrere aquest blog i voreu tot el que hem fet!!!

Ara sols queda desitjar un  BON ESTIU , que el gadiu, que se l'heu guanyat, i recordeu carregar bé les piles que el sisé l'hem de fer millor encara que aquest.
Recordeu que si teniu ganes de jugar i aprendre, al mateix temps, ací al blog (a la dreta) teniu pàgines per poder-ho fer...Si en trobe més us les aniré penjant.

BON ESTIU!!!!!!!!!!!!!! 


REGAL DE L'AMPA

Enguany l'AMPA de l'escola ens ha sorprés amb una visita de Bob Esponja i unes motxilles guapiiisssimes.




VISITA A VALÈNCIA

El divendres, 14 varem fer una visita a València per visitar la part històrica. Començarem per les portes de Serrans, el palau de Benicarló, continuarem a la Basílica, la Catedral, l'Almoina, la plaça Redona, la Llotja, el mercat central, el Palau de la Generalitat, i finalitzarem a l'Ajuntament, Plaça de bous i Estació del Nord. Ferem una visita al Palau de Benicarló, seu de les corts.
un poc massa ràpid, però ens va encantar...









divendres, 7 de juny del 2013

DIPLOMA

El dimecres 5, varem anar a la biblioteca municipal a recollir el diploma per la nostra participació en la campaña d'animació lectora. Enguany el tema era "Una història feta a mà"
Nosaltres continuem fent la nostra història a mà, però ara tambè introduim altres tècniques...


diumenge, 2 de juny del 2013

PASSEJADA RECORDANT A ESTELLÉS

El passat dissabte 1 de juny vaig participar en una passejada que es feia recordant a Vicent Andrés Estellés pel centre històric de València.
Ens organitzaren en dos grups degut a la quantitat d'assistents i anarem desplaçant-nos per difernts racons on Vicent Andrés Estellès tinguè alguna cosa a vore.
Un nèt i una neta ens anaven explicant per què s'havia triat cadascú d'aquestos racons i algú dels assistents llegia un poema que també tenia que vore amb aquell racó.
En finalitzar, els dos grups s'unirem a una de les portes de la catedral per acabar escoltant cançons musicades per diferents autors, i interpretades per dos dels assistents.
Ni cal dir que va ser un matí d'allò més emocionant, entre altres coses perquè estavem envoltats per persones molt significatives per a nosaltres....pot ser us sonen aquestes cares...